Achtergrond van waaruit wij werken

Nynke-Enfaeridia
boekfoto-Nynke-Enfaeridia-2008Een van de belangrijkste drijfveren in mijn leven is altijd het streven geweest naar ervaringen die echt van mijzelf zijn.

Ik ben best avontuurlijk aangelegd en toch heb ik uiterlijk niet bijzonder veel gereisd. Naast de plaatsen en landen die ik heb gezien, waren het  vooral mijn innerlijke reizen -mijn diepste reizen door mijn eigen geest  – die mij het verst brachten.
Echt voelen, ruiken, horen en aanraken hebben mijn ervaringen verder gebracht dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.
Vooral de momenten waarop ik het leven in het hier en nu door me heen durfde te laten stromen,  hebben mijn leven een rijkdom gebracht die ik niet voor mogelijk had gehouden. Toen ik echt vanuit innerlijke stilte begon te luisteren, kwam ik bij heel diepe zielen-ervaringen uit. Dit heeft mijn perceptie over de werkelijkheid compleet veranderd.
De vraag: ‘Wie ben ik?’ heeft zichzelf beantwoord in talloze inzichten en ervaringen en er komen er nog iedere keer meer bij.

Maar het belangrijkste antwoord blijft altijd nog dat ik nu weet dat al het leven met elkaar verbonden is door een onmetelijke kracht die ik voor mijzelf het best kan omschrijven als een allesomvattende liefde voor alles wat leeft.

Mijn levensreis die zich vooral kenmerkt door liefde voor de natuur heeft mij daarnaast ook bewust gemaakt van de behoefte om mijn kennis en ervaringen te delen met anderen door middel van mijn boek, gedichten, ons centrum voor meditaties en lezingen, de natuurgeneeskundige praktijk, edelsteentherapie en natuurlijk daarbij horend onze edelsteenwinkel; kortom alle bezigheden die bij Enfaeridion horen en waarmee ik samen met mijn met man Rien de energie van het Contact wil uitdragen.
Een energie van allesomvattende liefde die ons beiden zo diep heeft aangeraakt dat het ons leven voorgoed heeft veranderd.

Mijn ‘skills’……

Rien:
Rien-2008

Sinds 1976 deel ik mijn levenspad met Nynke. Als basis voor onze relatie geldt de diepe liefde voor de natuur in de breedste zin van het woord. Samen met haar heb ik daarin onder leiding van ‘Het Contact’ een enorm groeiproces doorgemaakt, vol wonderbaarlijke ontdekkingen, die wij graag tot uiting laten komen in onze ontmoetingen met anderen, zowel in de dagelijkse omgang als in een therapeutische relatie.
Mijn ‘skills’…..

De naam ‘Enfaeridion’
100_0048
De naam Enfaeridion (spreek uit als: an-fe-ri-dion) heb ik ontvangen vanuit het contact maken van mijn Hoger Zelf met andere hoog ontwikkelde entiteiten; kortom de bron waaruit mijn begeleiding is ontstaan.
Lees meer over de naam ‘Enfaeridion’…..

 


Het ‘Contact’

Frankrijk 1
Ik wil je graag vertellen over de bron die mijn leven en dat van alle anderen die inmiddels zijn aangeraakt, voorgoed heeft veranderd.
Deze bron noem ik: het ‘Contact’.

Lees meer over het  ‘Contact’…..

De Enfaeridion Methode
Consulten-PS100_8984

De Enfaeridion Methode staat voor ‘werken met aandacht’.
Deze aandacht kan alleen maar worden opgebracht als er werkelijk kan worden geluisterd.
Diep luisteren naar jezelf vanuit stilte leidt je naar die intense stroom van aandacht die jou het leven werkelijk als levend doet ervaren.
Lees meer over ‘De Enfaeridion Methode’…..

Het ‘Enfaeridion-logo’
cropped-logo2.jpg 

Lees meer over het logo…..