Publicaties

Berichten uit de Nieuwe Tijd;  Een boodschap voor jou?

Boek Berichten uit de Nieuwe Tijd 1

Beste lezer,

Wanneer je op zoek bent naar meer kwaliteit in je leven, dan kan ik je het boek ‘Berichten uit de nieuwe Tijd’  van harte aanraden als een  trouwe metgezel bij het volgen van een weg die terug gaat naar jezelf; naar wat je ècht bent.

Mijn leven wordt al jarenlang gekenmerkt door een ontwikkelingsproces, waarbij een intens leren luisteren naar mijzelf vanuit innerlijke stilte,
wordt gevolgd door een diep besef dat liefde, kennis en wijsheid altijd bereikbaar zijn wanneer je je hart er voor open durft te stellen.
Zo wil ik jou door dit boek voelbaar in contact brengen met  een levende werkelijkheid die getuigt van deze hogere levenskwaliteit.
Met behulp van dit boek kun je leren om stap voor stap jezelf bewust te worden van het feit dat je altijd een keuze hebt in het leven.
Het is de keuze om ècht te gaan luisteren naar jezelf, die een hele nieuwe wereld voor je kan openen.
Het is tevens de grootste vrijheid die je kunt bereiken, wanneer jij je eigen adem; je eigen stilte durft te vertrouwen.

Ben je nieuwsgierig, maar geloof je niet zomaar alles wat je wordt verteld?
Durf je moedig te zijn; zo dapper dat je werkelijk naar jezelf durft te gaan kijken, dan gaat dit boek echt over jou.
Je zult gaan ontdekken dat het speciaal voor jou geschreven is.

Dit boek gaat niet over de weg die anderen zijn gegaan.
Dit boek gaat over jou, over de weg die jij kunt gaan!

Nynke-Enfaeridia

Boek Berichten uit de Nieuwe Tijd 2
Het boek  ‘Berichten uit de Nieuwe Tijd’ , geschreven door Nynke-Enfaeridia, is momenteel verkrijgbaar, door te bestellen via onze website.
We hebben ervoor gekozen als eerste van een reeks werken en publicaties vanuit onze eigen uitgeverij Enfaeridion uit te brengen.

Het boek is als genaaid gebrocheerde paperback uitgevoerd en omvat in totaal 280 bladzijden. Voor de realisatie van het boek hebben wij gekozen voor een zeer fijn aanvoelende papiersoort, waarvan de grondstof wordt betrokken uit duurzaam beheerde bossen en mag daarom het keurmerk FSC dragen.
De Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer), is een internationale organisatie, opgericht in 1993, die verantwoord bosbeheer stimuleert.

De prijs voor dit boek: € 19,95

Voor de verzendkosten vragen wij een bijdrage van € 3,95.
Wil je het boek aanschaffen, klik dan hier…….

Dit boek is op zeer bijzondere wijze – via hogere telepathie – ontstaan vanuit de verbondenheid van Nynke-Enfaeridia met één van haar leermeesters.

Lees hier een gedeelte van het eerste hoofdstuk uit het boek Berichten uit de Nieuwe Tijd.
                                                   KLIK HIER


REACTIES VAN LEZERS VAN HET BOEK   ‘BERICHTEN UIT DE NIEUWE TIJD’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *