EDELSTEEN VAN DE MAAND MAART: * ORANJE CALCIET *

Na de winter ontwaakt de natuur tot nieuw leven.
Een nieuw begin wordt zichtbaar met nieuwe ontluikende blad- en bloemknoppen en waarbij het jonge blad ons omringt met heerlijk teder groen en frisse geuren.
Zelf staan we ook weer voor een nieuw begin. Gemaakte voornemens willen we verwezenlijken, terwijl het staartje winter ons nog kan achtervolgen in de vorm van voorjaarsmoeheid en tegenzin om nieuwe activiteiten op te pakken.
We willen graag nieuwe successen boeken, maar missen soms de  ‘drive’ om echt door te zetten.

Juist de Oranje Calciet kan dan hierbij veel voor ons doen.

Oranje Calciet geeft ons stabiliteit, vertrouwen en standvastigheid, zodat we met zekerheid de ingeslagen weg naar succes kunnen voortzetten. De steen helpt tegen lethargie en bevordert activiteit, zodat hindernissen kunnen worden overwonnen en onafgemaakte projecten weer kunnen worden aangepakt.
De heldere kleuren van oranje Calciet schenken vreugde, maken actief en stimuleren de levenszin.

Gedragen als een edelsteen ketting of armband,  geeft de energie van oranje Calciet stabiliteit, versterkt ons zelfvertrouwen en brengt groeiprocessen in evenwicht, zodat we niet te snel vooruit willen, maar ook regelmatig een pas op de plaats maken. Zo houden we beter zicht op waar we mee bezig zijn.

Wanneer we een ruw brok, een geslepen bol, of figuur van oranje Calciet in een ruimte plaatsen, zal deze zich gaan vullen met een heerlijk positieve sfeer die iedereen uitnodigt om zich op zijn gemak te voelen.
Zo kan oranje Calciet heel goed zijn werk doen in een ruimte waar mensen samen zijn  (woonkamer) en waar gewerkt wordt; denk aan kantoor, balie, of geplaatst op een bureau.

Maar ook in een kinderkamer kan de energie van oranje Calciet het kind helpen om zich welkom te voelen met zijn of haar eigen talenten. Ze stimuleert het zelfvertrouwen om op de eigen manier en op eigen tempo het leven te mogen ontdekken.

Naast oranje Calciet kennen we ook andere vormen van Calciet zoals:

Blauwe Calciet:  stimuleert de spraak en helpt bij keelklachten.
Groene Claciet:  helpt bij uitdrukking van gevoelens en loslaten van verkrampte emoties en is goed voor het hart.
Mangano Calciet: geeft rust en vrede, helpt gevoelens te accepteren en is goed voor hart en bloedvaten: helpt bij hartritme stoornissen.
Gele Calciet:  geeft zelfvertrouwen, stimuleert het gevoel van eigenwaarde en stimuleert de stofwisseling.
Honing Calciet: geeft zelfvertrouwen en helpt om op het eigen gevoel te vertrouwen: goed voor huid en bindweefsel en sterkt de darmen.

Alle vormen van Calciet stimuleren onze groeiprocessen, zowel geestelijk als lichamelijk.
Lichamelijk stimuleren de verschillende soorten Calciet de opname van voedsel in de dunne darm en zorgen zij ook voor een goede botaanmaak.

Met een klik op de volgende link kom je op onze webshop bij de verschillende soorten Calciet
(Maar……in onze fysieke winkel hebben we nog veel meer!)

https://www.enfaeridion-energy-stones.com/EDELSTENEN-MINERALEN/ZOEKEN-OP-EDELSTEEN/Edelstenen-C/CALCIET