Over ons

Graag stellen wij ons aan u voor:

Rien en Nynke-Enfaeridia Vanaf het allereerste moment dat wij Rien en Nynke Breugelmans in de jaren zeventig in aanraking kwamen met mineralen en kristallen waren wij verkocht. Het zelf zoeken, vinden en uithakken van mineraalstukken wist ons telkens weer te overtuigen van de immense schoonheid die de natuur ons op het gebied van stenen kan schenken.

Het jarenlang verzamelen van mineralen, maar ook het onszelf ermee verbinden, heeft ertoe geleid dat wij de energetische werking ervan steeds dieper gingen ervaren. Veel onderzoek en studie op het gebied van de edelsteentherapie hebben deze  persoonlijke ervaringen met praktische en theoretische kennis ondersteund.

In 2007 hebben wij naast onze Praktijk voor Natuurgeneeskunde & Life-Coaching de edelsteenwinkel Enfaeridion Energy Stones opgezet. (spreek uit als an-fe-ri-dion)

Deze bevindt zich midden in onze grote ‘parktuin’ gelegen in de open ruimte van de Galatheapolder op Goeree-Overrflakkee. Onze winkel is te bezoeken op zaterdagmiddag van 14-17u. Ook is er dan gelegenheid om een kopje koffie of thee te nuttigen.
Op overige dagen kunt op afspraak onze winkel bezoeken.

Wij kunnen u uitgebreid advies geven over het ontstaan en de energetische werking van kristallen en mineralen en helpen u bij het vinden van de steen die het beste bij u past.

Wanneer u dat op prijs stelt, testen wij uw stenen gratis voor u uit.
Dit kunnen wij doen middels een biotensor, of ‘touch for health’, maar dit gebeurt met name ook door het intensief verbinding maken met de steen en diegene waarvoor hij is bedoeld.
Een sterk ontwikkeld verfijnd (helder) waarnemingsvermogen brengt telkens weer verrassende resultaten naar boven, waarmee als klant de steen vindt die energetisch goed bij u past.

De collectie stenen die wij aanbieden is van een zeer hoge kwaliteit.
Elke steen – groot en klein – wordt door ons persoonlijk uitgezocht, waarbij we kijken naar de uitstraling, de kwaliteit en de zuiverheid van elke steen. Het persoonlijk voeling ervaren met alle stenen die wij inkopen, is voor ons zeer belangrijk.

Daarnaast zijn onze stenen energetisch gezuiverd en op trilling gebracht.
Hiermee krijgt u dus altijd een letterlijk en figuurlijk zuivere steen in handen.

Misschien mogen wij u eens persoonlijk begroeten en adviseren op onze locatie.

Met vriendelijke groet,

Nynke & Rien Breugelmans