Sellizin consult


100_9656
Voor een of meer elixers die precies op je energetische situatie is afgestemd, raad ik een Sellizin-consult aan.
Als deskundig coach m.b.t. de Sellizin-Elixers en met  een gedegen  kennis van  de toepassing van  de edelsteentherapie en   Bachbloesemremedies als achtergrond kan ik je goed helpen bij het kiezen van de juiste remedie en de passende dosering.

In het gesprek leid ik je naar een diepere kennis over jezelf en je mogelijke vragen. Zo kunnen dieperliggende emoties  duidelijk worden.
Het bewust worden hoe je emotioneel reageert op situaties, processen, ziektes enz. kan een grote bijdrage leveren in het oplossen van blokkades zowel lichamelijk als psychisch.
De sellizin-elixers ondersteunen deze bewustwording met positieve vibraties van zowel bloesemessences als kristalessences. Het resultaat is een zeer krachtig hulpmiddel om positieve emoties  te bekrachtigen en deze door te geven op celniveau.
Hierdoor is de positieve inwerking op het emotionele gedachteleven niet alleen kortstondig, maar werkt zeer diep in op  de energetische stofwisseling.
Resultaat: de werking van de Sellizin-elixers gaat zeer diep en houdt lang aan.

Sellizin-consult

Het  afstemmen op de juiste elixer (s) zal ik inpassen in een kort coaching-consult om zo voldoende diep in te kunnen gaan op  jouw situatie en achterliggende emoties.
Ik help ik je om duidelijkheid te verkrijgen hoe je hier op een positieve manier mee  om kunt gaan.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een  uitgebreider reading/ coaching consult  te kiezen gecombineerd met een Sellizin-consult.
Zo kan er nog dieper worden ingegaan op je vragen en het werken naar oplossingen.

Tarief: Sellizin reading/coaching consult.
Duur: 25/35 minuten    € 37,50,-
Duur: 55/65 minuten    € 65,-,-
Duur: 70/80 minuten    € 80,-
Duur: 90/100 minuten  € 95,-