Disclaimer

Enfaeridion neemt geen verantwoording voor het onzorgvuldig invullen van het anamnese formulier, alsmede het onverantwoord toepassen van de door ons verstrekte informatie over onze behandelingen, de energetische werking van edelstenen, edelsteenwater en edelsteen-essences.

Neem bij twijfel en aanhoudende klachten altijd contact op met uw huisarts of specialist.
Ook raden wij aan als u reeds onder behandeling bent van huisarts, of specialist, fysiotherapeut enz.  dat u deze behandelingen niet vervangt door een additieve behandeling van Enfaeridion, tenzij u dit overlegt met uw behandelaar, of uiteindelijk duidelijk zelf kiest om de behandeling van uw huidige behandelaar te beëindigen. Ook kan het  in op de hoogte brengen  bij uw behandelaar van uw behandeling(en) bij enfaeridion in uw voordeel werken.

Onze behandelingen zijn altijd gericht op het versterken van het zelfhelend vermogen, en  vallen hiermee niet onder een klachtenbestrijdende reguliere behandeling.
De ervaring leert echter dat het versterken van het zelfhelend vermogen tot een zeer interessante klachten vermindering of geheel opheffen van de klacht kan leiden.
Een additieve ( aanvullende) behandeling kan dus een zeer goede aanvulling blijken op een regulier traject; zowel ter voorkoming van klachten als bij de (na) behandeling van een klacht.