Sellizin elixers: Bachbloesemremedies & Edelsteenelixers

Wat is hierbij  nu anders of nieuw?

Onze moderne levenswijze stelt ons zielenleven elke dag opnieuw voor nieuwe uitdagingen.
De hectiek van alledag als levensprincipe doet een aanslag op ons innerlijk, omdat ons lichaam en ziel voor alle processen tijd nodig hebben om tot ontwikkeling (rijpheid) te kunnen komen.
Hoe sterker de gedrevenheid van alledag binnendringt, des te groter is de kans dat lichamelijke en/of emotionele klachten ons tot rust manen of zelfs dwingen.
Zulke periodes kunnen vruchtbaar benut worden wanneer we het innerlijk impulsen aanbieden om innerlijk en uiterlijk gelijke tred te laten houden.

Sellizin verenigt het vluchtige principe van planten – dat wij als Bachbloesem-remedies kennen – met het tijdloze kristalprincipe van edelsteen-elixers tot een middel dat lichaam en ziel gelijkmatig ondersteunt en harmoniseert.

Anders is nu het vlak waarop steen en bloesem elkaar ontmoeten, want beide bestanddelen worden in de vorm van essences/elixers gemengd, die respectievelijk door middel van zonlicht en kookmethode worden verkregen.

Zoals Elisabeth Sellin uit haar onderzoeken te weten is gekomen, voegt zich het energieveld (de aura) van de bloesemessence zo harmonisch ineen met  het aura van de betreffende edelsteenelixer, dat uit twee verschillende driedimensionale vormen een volledig nieuwe vorm ontstaat  (1+1= 3).
Deze transformatie toont zich ook in de aurakleuren, die sterker veranderen, dan dat er na afzonderlijke toepassing te verwachten was. Misschien is de nieuwe energie het meest treffend als ‘hoogwaardige synergie’ te omschrijven.
De andersoortige of verbeterde werking van deze ‘hoogwaardige synergie’ wordt bij gebruik duidelijk merkbaar. Vaak gehoorde reacties na het innemen van Sellizin-Elixers®  zijn:

  • Zo een duidelijke uitwerking heb ik voorheen nog nooit meegemaakt.
  • De werking gaat duidelijk veel dieper.
  • Ik voel me meteen veel lichter.
  • De werking houdt veel langer aan.

Innerlijk speelt zich de harmonisering zeer snel en diepwerkend af, waardoor men zich al gauw opvallend beter voelt en de symptomen snel verdwijnen.

De 38 Sellizin-Elixers®  (en 7 standaardcomposities) zijn net zoals de bekende Bachbloesemremedies tincturen op alcoholbasis en daarmee lang houdbaar. Zij ondersteunen de gezondheid van mens en dier en zijn gebruiksklaar verkrijgbaar in flacons van violet glas  van 20 ml.
Vanwege de lange houdbaarheid kunnen geopende flesjes ook deel van de huisapotheek worden.
lees meer over de werking van deze 38 Sellizin Elixers …..

Standaardcomposities
Zoals de Rescue remedie van Dr. Bach, heeft Elisabeth Sellizin ook zes standaardcomposities samengesteld welke betrekking hebben op algemene processen die in ieder van ons van tijd tot tijd  kunnen spelen.
Deze  thema’s zijn:
 ‘Burn-in’,    ‘ Goede Nacht’,   ‘Goede Concentratie’, ’ Troost’,  ’ Maak je niet druk’  en  ‘Grote Verandering’.

lees meer over de werking van deze 38 Sellizin Elixers …..

Bachbloesem-Sellizin consult
Voor een elixer die precies op je energetische situatie is afgestemd, raad ik een Sellizin-consult aan. Als deskundig coach m.b.t. de Sellizin-Elixers en met  een gedegen  kennis van  de toepassing van  de edelsteentherapie en   Bachbloesemremedies als achtergrond kan ik je goed helpen bij het kiezen van de juiste remedie en de passende dosering.
Wil je meer weten over het Sellizin consult: klik hier…

In het gesprek leid ik je naar een diepere kennis over jezelf en je mogelijke vragen.
Zo kunnen dieperliggende emoties  duidelijk worden.