Edelsteen-healing gezichts massage

incl. lymfe-drainage en hoofd/schouder-massage
met edelsteengriffels, Chalcedoon trommelstenen
en edelsteenoliën


edelsteen gezichtsmassage


Een gezichtsmassage met trommelstenen en edelsteengriffels is een massage die niet alleen een weldadig ontspannend effect heeft, maar ook vanuit therapeutisch oogpunt zijn grote waarde laat zien.


Tijdsduur - inclusief korte toelichting 40 min.


Ons gezicht is  welhaast het belangrijkste deel van ons lichaam waaraan je kunt zien hoe wij ons voelen.

Daarbij worden emoties via de gezichtszenuwen, de spieren en de huid van het gezicht vertaald.
De gezichtszenuwen zijn zeer uitgebreid en zij zijn daarmee toegerust om het gezicht letterlijk te plooien naar het beeld dat je van jezelf  in het leven hebt.

Natuurlijk doet ook de rest van het lichaam hieraan mee.
Ook bijvoorbeeld  de nek en de  schouders, die het hoofd dragen, zijn vaak te zien als een verlengstuk van onze gevoelens.
Een gespannen nek en gebogen schouders tonen dat iemand  vermoeid is en dat hij of zij het leven op bepaalde punten zwaar vindt.

Een massage van gezicht, nek en schouders kan daarom grote verlichting brengen bij rusteloze gedachten, spanningshoofdpijn en pijn in de schouders.
Maar ook bijvoorbeeld  gespannen kaken komen weer tot rust bij deze heerlijk ontspannende gezichtsmassage.gezichtsmassage met edelsteengriffels

Bij de gezichtsmassage gebruiken wij speciale edelsteenolie.
Deze edelsteenoliën zijn samengesteld door Monika Grundmann  en vormen een zeer uitgebalanceerde combinatie van een basisolie (Jojoba-olie), etherische oliën en edelsteenessences, waaraan bovendien  nog een kleine edelsteen is toegevoegd.
Op deze wijze zijn er zeven verschillende combinaties gevormd met specifieke energetische eigenschappen.
Deze oliën vormen een ideale combinatie om het effect van een edelsteenmassage te verdiepen en ook om het weldadige effect van de massage langer na te laten werken.

Om u ook thuis de gelegenheid te geven om te genieten van deze weldadige oliën, vindt u deze ook in onze edelsteenwinkel.


edelsteen-oliën


Omdat wij deze gezichtsmassage ook een lymfedrainage met Calcedoon trommelstenen hebben opgenomen, werkt deze ook ideaal  bij  bestrijding en voorkomen van verkoudheid, waarbij de bijholten gevoelig zijn voor ontsteking.

Omdat wij met  speciaal geselecteerde edelstenen  masseren, zal de  energie van de stenen altijd proberen om blokkades te vinden en deze op te lossen.
Hierdoor is  de  ontspannende en helende werking doorgaans dieper  dan bij een gezichtsmassage die  zonder edelstenen wordt gegeven.


Tarief

Vorige pagina

HOME